U Liverpulu uvjereni da će dovesti Zubimendija

U Liverpulu uvjereni da će dovesti Zubimendija

Potencijalno veliko pojačanje iz Real Sosijedada

Španski reprezentativac Martin Zubimendi (25) blizu je potpisa za Liverpul, objavili su ostrvski mediji.

Kako se navodi, pregovori sa Real Sosijedadom o transferu jednog od najboljih zadnjih veznih Primeri su u poodmakloj fazi. Čelnici Liverpula su uvjereni da će Zubimendi postati novi vezista ,,redsa“.

Baskijac je kompletnu karijeru proveo u Real Sosijedadu, čiji je jedan od ključnih igrača već četiri sezone. U prethodnoj je postigao četiri gola na 31 meču u Primeri.

Za ovaj transfer u Premijer ligu, očekuje se da Liverpul izdvoji makar 60 miliona eura. Zibimendi je ovog ljeta postao evropski prvak sa španskom reprezentacijom. Za ,,furiju“ je debitovao prije tri godine i ima deset nastupa za nacionalni tim.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.