Sutomore: Nestao Slobodan Janković iz Beograda
Janković (Foto: Primorski.me)

Sutomore: Nestao Slobodan Janković iz Beograda

Beograđanin Slobodan Janković (90) nestao je jutros u Sutomoru, nekoliko sati nakon što je sa sinom doputovao na ljetovanje. Prema riječima njegovog sina Saše, koji je kontaktirao Primorski portal, njegov otac izgubio se jutros oko 10 časova, prenosi Primorski portal.

Saša je kazao da se njegov otac uputio prema piceriji „Montenegro“, gdje ga je vidjela i jedna komšinica.
"Više puta smo se čuli telefonom i pokušao sam da ga pronađem, međutim, nisam uspio. Tokom posljednjih razgovora, kazao mi je da se nalazi na nekom brdu i da jedino vidi koze. Sa prijateljima i komšijama sam obišao Golo brzo, ali do večeras nisam uspio da ga pronađen. Više se ni na telefon ne javlja“, kazao je Saša.

On je uputio molbu građanima da ga ukoliko primijete njegovog oca kontaktiraju na broj telefona +381677059774

Saša je dao i broj telefona svog oca 00381612274121. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.