Adžić: Građani su vidjeli da sve što se tiče povećanja zarada je palo u vodu

Adžić: Građani su vidjeli da sve što se tiče povećanja zarada je palo u vodu

Poslanik GP URA Filip Adžić kazao je da su građani dobro vidjeli da sve što se tiče povećanja zarada, skraćenja radnog vremena i novih radnih mjesta je palo u vodu.

On je, komnetarišući Zakon o državnoj imovini o kojem su danas raspravljali poslanici Skupštine Crne Gore, kazao da će doći vrijeme kada će imovinu Crne Gore rasparčavati tajkuni i zbog toga se nada da će građani imati priliku da kazne neodgovornu vlast.

- Dok divljaju cijene i dok je zaustavljen program "Stop infalciji", ovo je neviđena pljačka Crne Gore... Svakog dana kada građani uđu u bilo koji market to vide. Svi plaćeni naručeni tekstovi ne mogu spriječiti istinu da su građani obmanuti- naveo je pored ostalog Adžić, prenosi Dan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.