Inter kreće iz Đenove, hoće li Juve ove sezone ,,lansirati“ Adžića

Inter kreće iz Đenove, hoće li Juve ove sezone ,,lansirati“ Adžića

Sezona u Seriji A počinje danas, otvara je aktuelni šampion – Inter od 18.30 sati gostuje Đenovi, gdje nije slavio na dva posljednja gostovanja.

,Nerazuri“ su se prošetali do 20. titule u klupskoj istoriji, imali 19 bodova više od drugoplasiranog Milana, a i ove sezone su prvi favoriti.

- Prošla sezona donijela nam je veliko zadovoljstvo, ali sada je moramo ostaviti iza sebe. Znamo da imamo veliku odgovornost u namjeri da odbranimo titulu. Imali smo promjene u timu, za sve treba vremena, ali momci treniraju s osmijehom na licu, sa velikim optimizmom počinjemo sezonu – rekao je trener Simone Inzagi.

Inter je doveo golmana Hosepa Martinesa (upravo iz Đenove) za 15 miliona eura, stigli su i vezista Pjotr Zjelinski i napadač Mehdi Taremi.

Čeka se pojačanje u defanzivi.

- Nedostaje nam lijevi štoper i tu nam je potreban bitan igrač. Sve ostalo je onako kako smo željeli – dodao je Inzagi.

- Uvijek smo među favoritima, tako bi bilo i da nijesmo osvojili Skudeto prošle godine. Ne volim prognoze, svi mi treneri volimo da pobijedimo u što više utakmica i uzmemo što više trofeja. Vidim da su drugi klubovi mnogo ulagali, mi smo zadržali strukturu ekipe od prošle sezone i doveli odlične igrače – naveo je Inzagi.

Najveći konkurenti Intera trebalo bi da budu Juventus, Milan i Napoli.

Juve je napravio remont, ima i novog trenera – Tijaga Motu, a ove sezone mogao bi da ,,lansira“ velikog crnogorskog talenta Vasilija Adžića.

I Milan je mijenjao šefa struke, tim je preuzeo Paulo Fonseka i angažovao Alvara Moratu, Strahinju Pavlovića, Emersona Rojala, Jusufa Fofanu...

Napoli je imao razočaravajuću prošlu sezonu, a u novu ulazi sa trenerom koji bi mogao da ,,razgali“ vrelu južnjačku krv – Antoniom Konteom.

Milan igra večeras sa Torinom, Napoli sjutra gostuje Veroni, dok će Juventus u ponedjeljak dočekati Komo.

Lacio i Adam Marušić sjutra igraju sa Venecijom, a dan kasnije Leće našeg Nikole Krstovića na svom terenu igra sa Atalantom. 

Raspored
Danas:

18.30 – Đenova – Inter

18.30 – Parma – Fiorentina

20.45 – Milan – Torino

20.45 – Empoli – Monca

Neđelja

18.30 – Bolonja – Udineze

18.30 – Verona – Napoli

20.45 – Kaljari – Roma

20.45 – Lacio – Venecija

Poneđeljak

18.30 – Leće – Atalanta

20.45 – Juventus – Komo

Izvor:Pobjeda

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.