Na rođendan dobila drugu priliku za život: Djevojci se nije otvorio padobran, preživjela zahvaljujući čudnim okolnostima
Foto: Screenshot

Na rođendan dobila drugu priliku za život: Djevojci se nije otvorio padobran, preživjela zahvaljujući čudnim okolnostima

Na mrežama kruži dramatičan snimak iz ruskog grada Kirov, gdje je neimenovana djevojka preživjela pad sa 800 metara, pošto se njen padobran nije otvorio.

Lokalni mediji prenose da je tog dana slavila rođendan i odlučila da skoči iz aviona.

Na snimku se vidi da tri osobe skaču iz letjelice, a jednoj se padobran nije pravilno otvorio.

Djevojka ne bi preživjela pad sa 800 metara da se u posljednjem trenutku padobran nije zakačio za drveće – i ona je ostala da visi.

Ona je prebačena u bolnicu, gdje su ljekari konstatovali povrede. Nema informacijama koliko su ozbiljne.

Uspaničena djevojka, navodno, nije iskoristila rezervni padobran, ali je preživjela i može da slavi “drugi rođendan”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.