Osam najčešćih laži koje muškarci govore ženama i uvijek im prolaze

Osam najčešćih laži koje muškarci govore ženama i uvijek im prolaze

Mogu da ih smisle u sekundi, i što je za njih najvažnije u njih se vjeruje... možda.

Ponekad muškarci izgovaraju ove laži kako ne bi povrijedili svoju bolju polovinu, a ponekad i da bi izbjegli sasvim opravdan sukob. Pogledajte koji su najčešći:

„Sve je u redu, dobro sam“

Prema mišljenju stručnjaka, cilj ove laži je da se izbjegne drama i zaštiti muški ponos.

Muškarci znaju da nisu toliko dobri u artikulisanju šta se dešava ili kako se osjećaju, pa im je lakše da vas drže podalje od situacije.

Sledeći put kada upotrijebi ovu rečenicu, dajte mu nekoliko dana, a zatim ga ponovo pitajte da li je još uvijek ljut.

„Ovo će biti moje poslednje pivo“

Naši stručnjaci kažu da telefonska laž ovog čovjeka znači da želi da te se riješi što je prije moguće kako bi mogao da provede više vremena sa svojim prijateljima.

Stvar je u tome da čak i ako to kaže tri puta uveče, svaki put povjeruje u to. To je kao kad se zakuneš da će ti to biti poslednji komad kolača…pet puta zaredom.

„Ono što nosiš lijepo ti stoji“

Ovo je jedini siguran odgovor koji zna, tako da nema šanse da rizikuje najgore odstupajući od njega.

„Nisam imao signal“

Muškarci će vas često hraniti ovim lažima jer se plaše da vam kažu da im date prostora, da im treba malo vremena da budu sami. Ovo uključuje „Baterija mi se ispraznila“ i „Spavao sam“.

„Nisam previše pio“

Ova laž može ukazivati na ozbiljan problem – i ne govorimo samo o vašoj vezi. Ako ovo često govori, možda ima problema sa alkoholom. Morate razgovarati s njim o tome koliko ste zabrinuti.

„Na putu sam“

Momci vam obično izgovaraju ovu rečenicu kada ih natjerate da se sastanu na događaju kojem ne žele da prisustvuju – kao, recimo, okupljanje vaše porodice.

Ne može baš da odbije da ode, a da ne pretrpi ozbiljne posledice zbog toga. Dakle, to što to kaže, a zatim se pojavi kasno je zapravo njegov način da stekne malo kontrole.

„Umoran sam, ići ćemo sjutra“

Ova laž se obično dešava ako im se ne ide na mjesto gdje biste željeli da idete i radije bi ostali kod kuće i gledali film, ali pokušavaju da poštede vaša osjećanja jer vide da zaista želite da idete.

To što odlaže za sjutra vjerovatno znači da ne planira da ide ni sjutradan, ali je veća šansa da ćete se složiti, prenosi 24 sata.hr.

„Zaglavljen sam u saobraćaju“

Oni misle da je mnogo lakše samo to reći nego pokušati da objasne pravi razlog zakašnjenja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.