Sergej je na slobodi: Možete li da me razmijenite za Severinu?

Sergej je na slobodi: Možete li da me razmijenite za Severinu?

Glumac Sergej Trifunović oglasio se na svom Instagram profilu prvi put nakon izlaska na slobodu.

Hrvatska policija je, podsjetimo, sinoć privela Trifunovića na granici sa Srbijom, na prelazu Bajakovo.

“Utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je muškarac počinio prekršaje iz člana 5. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog čega je priveden u službene prostorije. Na društvenoj mreži Instagram, 10. septembra 2023. godine, muškarac je objavio tekst neprimjerenog sadržaja, kojim je i grubo omalovažavao policiju i policajce, navodeći da su splitski policajci iznudili preko hiljadu eura”, pisalo je u saopštenju splitsko-dalmatinske policije, prenosi Dnevnik.hr.

Po izlasku na slobodu, Sergej je objavio ironičnu poruku na Instagramu, aludirajući na nedavni slučaj sa srbijanske granice, kada je ulazak u Srbiju zabranjen hrvatskoj pjevačici Severini Vučković.

“Možete li da me razmijenite za Severinu”, napisao je Trifunović.

Izvor:cdm

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.