Na premijeri filma u Los Angelesu: Demi Moore zablistala u upečatljivoj kreaciji
Demi Moore (Foto: Instagram)

Na premijeri filma u Los Angelesu: Demi Moore zablistala u upečatljivoj kreaciji

Glumica Demi Moore sinoć je zablistala na premijeri filma "The Substance ", koja je održana u kinu Directors Guild of America u Los Angelesu.

Ova 61-godišnja glumica prošetala je u upečatljivoj kreaciji, a na premijeri su joj se pridružile i kćerke. Rummer, Tallulah i Scout, koje dijeli zajedno sa bivšim suprugom Bruceom Willisom nasmijane su pozirale fotografima na događaju.

Moore je za ovu priliku odlučila odjenuti dugu crvenu haljinu bez naramenica sa izraženim dekolteom brenda Oscar de la Renta. Upečatljiva haljina imala je apstraktne motive mozaika i sitnih šljokica, koje su svjetlucale kako je glumica pozirala.

Izgled je upotpunila visećim naušnicama brenda Marli, a kada je riječ o frizuri, odlučila za puštenu i blago uvijenu kosu. Ona se putem Instagrama zahvalila i svom stilisti Bradu Goreskom i najavila da će film "The Substance" biti dostupan u kinima za tri dana.
Njene kćerke, odlučile su se za nešto jednostavnije kombinacije. Rumer (36) i Tallulah (30) odabrale su jednostavne crne haljine, a Scout (33) je odabrala je smeđu haljinu prikladnu za jesen.

Demi u filmu "The Substance" ima glavnu ulogu, a pored nje glume i Margaret Qualley i Dennis Quaid. Film rediteljice Coralie Fargeat premijerno je prikazan na Filmskom festivalu u Cannesu.

Riječ je o naučno-fantastičnom hororu koji prati slavnu voditeljicu koja odlučuje upotrijebiti lijek s crnog tržišta, materija koja replicira ćelije i koja privremeno stvara mlađu i bolju verziju sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.