Koalicija “Još jače”: Zašto je Rakčević srušio vlast sa DPS-om, kada je gradska uprava vrijednim radom pripremala projekte?
Foto: Demokratska Crna Gora

Koalicija “Još jače”: Zašto je Rakčević srušio vlast sa DPS-om, kada je gradska uprava vrijednim radom pripremala projekte?

Kao što je zbunjujuća odluka da sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) sruši većinu u kojoj učestvuje, još više je začuđujuća reakcija funkcionera Građanskog pokreta URA Luke Rakčevića na najavljenu realizaciju projekta izgradnje Bulevara Vojislavljevića, saopšteno je iz koalicije "Još jače" koju predvodi aktuelni ministar energetike Saša Mujović.

Iz te koalicije upitali su zašto je Rakčević srušio vlast sa DPS-om, kada je gradska uprava vrijednim radom pripremala projekte, kao što kaže.

- Da li je je po potrebi Rakčevića gradska uprava dobro radila, a po potrebi loše? Da li Rakčević smatra da je dovoljno da se projekat poželi, a da će se isti sam od sebe finansirati i realizovati? Da je upravo on taj koji prisvaja rezultate govori i činjenica da je gradonačelnica prof.dr Olivera Injac sa kolegama iz većine u Skupštini Glavnog grada i Vlade Crne Gore uradila ključne korake koji su ovaj projekat oživjeli i doveli do nove faze realizacije, kroz izradu složene projektne dokumentacije i obezbjeđivanje sredstava koje su potrebna - navode u saopštenju.

Pitaju i na koji je to način Rakčević dao bilo kakav doprinos ovom projektu.

- Ako već cijeni rad kolega iz uprave grada, zašto je sve što rade podredio sopstvenim političkim interesima i želji da još jednom bude kandidat za gradonačelnika i ništa više - kazali su iz koalicije Pokreta Evropa sad i Demokratske Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.