Uhapšene Bosanke osumnjičene da su džeparile strane turiste po Starom gradu u Budvi

Uhapšene Bosanke osumnjičene da su džeparile strane turiste po Starom gradu u Budvi

Na meti bile turističke ture sa gostima iz inostranstva, osumnjičene uhapšene u policijskoj zasjedi

Budvanska policija uhapsila je četiri državljanke Bosne i Hercegovine koje su, kako se sumnja, džeparile po Starom gradu, a mete su im bile turističke ture sa gostima iz inostranstva.

Njima se stavlja na teret krivično djelo teška krađa na drzak način.

To je Vijestima nezvanično potvrđeno u policiji.

Kako saznajemo policija je postavila zasjedu u Starom gradu, kada je jedna od turističkih tura gostiju koji svakodnevno autobusima dolaze u Budvu, obilazila Stari grad.

Policajci su primijetili jednu od Bosanki koja je uspjela iz torbe turistkinje da uzme novčanik, kada je uhvaćena, a zatim su uhapšene i ostale tri koje su bile u uličicama Staroga grada čekajući turiste i koristeći gužvu da bi džeparile.

Kako je “Vijestima” rečeno one su proteklih dana "operisale" po Starom gradu, a policiji je prijavljeno više krađa.

One su privedene tužiocu uz krivičnu prijavu, kao i inspektoru za strance.

Ovo je jedna u nizu akcija budvanske policije koje su izvedene tokom sezone, kada je uhapšeno više osoba koje su krale po plažama i džeparile po gradu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.