Odžić: Počela utrka ko će bolje odbraniti Rista od ministarke Vujović i ko polaže pravo na Rista i naklonost crkve pred izbore
Petar Odžić

Odžić: Počela utrka ko će bolje odbraniti Rista od ministarke Vujović i ko polaže pravo na Rista i naklonost crkve pred izbore

Ministarka Vujović zaboravila na kampanju i izbore u Podgorici i nesmotreno odbila zahtjev SPC o postavljanju spomenika Ristu Radoviću! Poslije konsultacije sa partijskim vođama mijenja odluku i izvinjava se parohiji i vjernom narodu, naravno, ne valja se zamjerat njima pred izbore, naveo je zamjenik predsjednika SDP i predstavnik Evropskog saveza Petar Odžić.

“Ako je Mujović mogao u odijelu i kravati na liturgiju u neđelju, može vala i ona izdati rješenje, kako bi se priča sa realnih i ovozemaljskih prebacila na teme koje njima odgovaraju”, ističe Odžić.

Odmah zatim je, prema njegovim riječima, počela i utrka ko će bolje odbraniti Rista od ministarke Vujović, i ko polaže pravo na Rista i naklonost crkve pred izbore.

“Da nije smiješno, bilo bi žalosno. Što osta' od sekularne Crne Gore, ljeta gospodnjeg 2024”, zaključio je Odžić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.