SEP na Kakarickoj gori: Nedopustivo je da u 21. vijeku djelovi grada nemaju struju i vodu, to ćemo odmah po preuzimanju vlasti krenuti da mijenjamo
Foto: Stranka evropskog progresa

SEP na Kakarickoj gori: Nedopustivo je da u 21. vijeku djelovi grada nemaju struju i vodu, to ćemo odmah po preuzimanju vlasti krenuti da mijenjamo

Nedopustivo je da djelovi Podgorice, udaljeni samo tri kilometra od centra grada nemaju u 21. vijeku uredno snabdijevanje strujom i vodom ni trotoare kojima djeca mogu bezbjedno da odu do škole. To ćemo promijeniti kada 29. septembra smijenimo neodgovornu i nesposobnu vlast, poručio je Ilija Mugoša, nosilac Izborne liste „Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković.

Mugoša i predsjednik Stranke evropskog progresa Duško Marković nenajavljeno su zajedno s kandidatima za odbornike posjetili Kakaricku goru i razgovarali s građanima.

"Mi smo politička partija koja ne obećava kule i gradove nego ono što možemo da ostvarimo. U prvih sto dana kad preuzmemo odgovornost za funkcionisanje grada trudićemo se da odgovorimo na lokalne probleme i svako od vas će to osjetiti. Nije Podgorica samo Stara varoš, nije Podgorica samo Donja Gorica i preko Morače. Podgorica je i ovaj dio grada i mi ga tako moramo posmatrati i integrisati u razvojne planove Podgorice“, poručio je lija Mugoša, nosilac Izborne liste „Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković“ građanima na Kakarickoj gori.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.