Dinamo oborio sve negativne rekorde

Dinamo oborio sve negativne rekorde

Bajern je kilometrima daleko od bilo kog kluba na Balkanu i to je svima jasno, ali baš da nanese poraz Dinamu iz Zagreba od 9:2, to već niko nije očekivao.

I upravo je ovaj poraz pokazao svu slabost klubova sa ovih prostora, Bavarci su se igrali mačke i miša sa Dinamom koji je na kraju sa devet komada morao da se vrati kući.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Oboreno je i nekoliko rekorda. Negativnih za Dinamo.

Naime, ovo je tim koji je primio najviše golova u istoriji takmičenja, a pored toga, Dinamo je upravo doživio najteži poraz u istoriji.

Šta kažu hrvatski mediji?

“Bayern – Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz ‘modrih’! Nemilosrdni Bavarci zabili devet”, naslov je portala 24sata.hr, a naslov Jutarnjeg lista glasi:

Neviđeni užas u Minhenu – Dinamo doživio najteži poraz u povijesti kluba. Modri primili devet golova

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.