Čudna scena u borbi za UFC pojas: Novi prvak ljubio rivala pa zamalo nokautiran

Ponižavao ga je

Čudna scena u borbi za UFC pojas: Novi prvak ljubio rivala pa zamalo nokautiran

U noći sa subote na nedjelju je u Las Vegasu održan novi UFC spektakl pod nazivom UFC 306, a obilježio ga je sudar dvojice sjajnih boraca za titulu u bantam kategoriji (do 61 kilogram).

Radi se o Merabu Dvalishviliju i Seanu O'Malleyju, koji je bio branilac titule prvaka u ovom meču, ali Gruzijac ga je potpuno izdominirao tokom pet rundi borbe.

Slavio je Dvalishvili jednoglasnom odlukom sudija, a poslije meča se mnogo priča o čudnoj sceni s kraja druge runde, kada je Gruzijac ljubio Amerikanca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.