Opština Danilovgrad: Postignut kompromis oko ukopa krava, lokacija van naseljenih mjesta
FOTO: UGC

Opština Danilovgrad: Postignut kompromis oko ukopa krava, lokacija van naseljenih mjesta

Iz Opštine Danilovgrad obavijestili su javnost da je postignut kompromis po pitanju lokacije ukopa eutanaziranih grla.

Kako su kazali, mjesto ukopa krava je duboko, nalazi se van naseljenih mjesta i van zona vodoizvorišta.

-Uz to ukop se izvršio uz upotrebu velikih količina dezinficijensa, ali i pored svega navedenog pristupiće se i dodatnom obezbeđivanju. Nakon razgovora sa mještanima koji su se jutros okupili ispred zgrade Opštine, predsjednik Aleksandar Grgurović obavještava javnost da je postignut dogovor u kom će se ukop eutanaziranih krava dodatno obezbijediti. Nakon razgovora i postignutog dogovora, put ka Studenom je odblokiran i mještani su se razišli, naveli su u objavi iz Opštine Danilovgrad.

Prvi čovjek grada, Aleksandar Grgurović istakao je da razumije brigu građana, ali naglašava da se o svakom koraku u ovom procesu i te kako vodilo računa.

Dodao je da se iskop zakopanih krava neće desiti, jer bi se u tom slučaju ušlo u zonu krivične odgovornosti, a upravo na taj način zaraza bi se mogla proširiti.

Naglašavaju i kako se o tome izuzetno i odgovorno vodi računa u ovoj situaciji.

-Pozivamo javnost da u ovom, vrlo osjetljivom trenutku za sve građane naše opštine imaju razumijevanja, s obzirom na to da se niko u ovom trenutku neće voditi bilo čim što bi moglo na bilo koji način da ugrozi zdravlje građana i životnu sredinu, naveli su iz Opštine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.