Provokacija ili nešto drugo: Prevarila Yamala, pa pozira u dresu njegovog saigrača
Foto: Alex je s Lamineom slavila titulu prvaka Evrope na terenu (Foto: Instagram)

Provokacija ili nešto drugo: Prevarila Yamala, pa pozira u dresu njegovog saigrača

Za razliku od terena, gdje briljira iz utakmice u utakmicu i pokazuje zašto je najveća fudbalska senzacija na svijetu, supertalentovani Lamine Yamal proživljava dosta "muka" na ljubavnom planu.

Yamal je tokom ljeta uživao u zagrljaju izabranice Alex Padilla, a par je zajedno putovao u Grčku. Mlada Španjolka je zajedno s Yamalom slavila osvojenu titulu prvaka Evrope na centru terena u Berlinu i pozirala s trofejem, a onda je mladi par otputovao u Grčku na ljetovanje.
No, stvari su krenule silaznom putanjom nakon povratka u Španiju i tokom priprema za novu sezonu jer je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kojem Alex Padilla drugom mladiću sjedi u krilu i govori da je "ne treba snimati jer će joj tako uništiti život".

To se i dogodilo, a Yamal je odmah raskinuo s njom. Međutim, Alex Padilla ne prestaje da provocira svog bivšeg partnera.

Tako je juče Alex objavila fotografiju na svoj Instagram story na kojem pozira u dresu Yamalovog saigrača i prijatelja Ansua Fatija, takođe mladog fudbalera Barcelone. Španci su, naravno, ovu fotografiju odmah etiketirali kao ozbiljnu provokaciju.

Za to vrijeme, Yamal se ne obazire previše i nastavlja da briljira na fudbalskom  terenu. Proteklog vikenda je u novoj pobjedi Barcelone u La Ligi, protiv Girone rezultatom 4:1, postigao dva gola. Sutra će ponovo na teren i to na teško gostovanje u Ligi prvaka protiv Monaca.

Njegov uspon krenuo je tokom Evropskog prvenstva u Njemačkoj. Yamal (17) je bio jedan od ključnih faktora reprezentacije Španije u fantastičnom pohodu na titulu evropskog prvaka u kojem je njegova selekcija osvojila trofej s maksimalnim brojem pobjeda. Yamal je odigrao sjajno prvenstvo i proglašen je za najboljeg mladog igrača turnira.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.