“Najžalije mi je što sam taj koncert propustio”: Đokoviću se smijali u studiju kad je rekao koju muziku najviše voli

“Najžalije mi je što sam taj koncert propustio”: Đokoviću se smijali u studiju kad je rekao koju muziku najviše voli

Novak Đoković otkrio uz koju muziku voli da zaigra, a nije “Kosi tata, kosim ja“.

Novak Đoković gostovao je na RTS-u kod Dragane Kosjerine i Aleksandra Stojanovića, gdje je dao veliki intervju o svojoj karijeri i pričao o nedavnom uspjehu koji je sanjao, osvajanju zlatne olimpijske medalje.

U jednom trenutku, tokom nešto ličnijih i opuštenijih pitanja, voditelji su prasnuli u smijeh kada je Đoković odgovorio na pitanje koju muziku najviše voli.

– Volim da slušam naše izvođače da pratim i da gledam… Ali, ja sam dijete devedesetih godina, i najžalije mi je što sam bio na putu kad su svi moji najbliži bili u Areni na dvije noći “dens devedesete” to mi je najžalije što sam taj koncert propustio – rekao je Novak i izazvao suze kod voditelja.

– Ja se nadam, evo ga apel od mene, molim vas, organizujte još jednom, bilo gdje, samo da budem prisutan – poručio je Đoković.

Ne sumnjamo kako će ubrzo organizatori reagovati i najaviti novi spektakl Đokoviću u čast.

Izvor:DANAS

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.