Stonoteniski turniri u Njegoševom parku odloženi zbog kiše

Stonoteniski turniri u Njegoševom parku odloženi zbog kiše

Prva dva turnira trećeg izdanja manifestacije ‘’PG ping pong – tenis stoni u tvojoj zoni’’, u organizaciji Sekretarijata za sport u saradnji sa STK Spin, čije je održavanje planirano za sjutra u Njegoševom parku, odloženi su za subotu 28. septembra zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uslova.

Organizatori se nadaju da će realizacija turnira predviđenih za nedjelju, 15. septembra na stolovima instaliranim u sportsko rekreativnoj zoni ‘’13. jul’’ na Starom Aerodromu, biti moguća, usljed najavljenog prestanka padavina i vjetra.

Sva mjesta za takmičenje na pomenutim turnirima su odavno popunjena, kao i za muške turnire u Bloku 5 i na Pobrežju, koji će biti održani 21. i 22. septembra. Još samo četiri mjesta ostala su dostupna za takmičenje u ženskoj konkurenciji 21. septembra.

“Ipak, svi zainteresovani takmičari mogu se prijaviti putem maila [email protected], a organizatori će ih kontaktirati u slučaju odustajanja nekog od takmičara.

Podsjećamo, po 4 najuspješnija takmičara i takmičarke sa individualnih kvalifikacionih turnira izboriće plasman na završni turnir 5. oktobra u Bemax parku. Od 32 kvalifikanta biće formirano 8 ekipa sa po četiri člana (tri muškarca i žena) koji će se nadmetati za nagradni fond od 2000 eura”, saopšteno je iz Sekretarijata za sport.

Izvor: CDM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.