Šćepanović: Možda će ministarka pokušati da nam objasni da je 600 eura veće od 800 eura

Šćepanović: Možda će ministarka pokušati da nam objasni da je 600 eura veće od 800 eura

S obzirom na to da danima PES-ovci pokušavaju da uvjere crnogorsku javnost da se u ovoj državi živi nikad bolje, pitamo ministarku Anđelu Stojanović-Jakšić je li i za nju 600 eura veće od 800 eura, poručila je sekretarka za međunarodnu saradnju Savjeta mladih DPS Crne Gore i odbornica u SO Nikšić, Kristina Šćepanović.

Prijedlog da se naknada pripravnicima sa 450 eura poveća na 600 eura, predstavlja, poručuje Šćepanović, još jednu obmanu.

“I manipulaciju Pokreta Prevara sad, u čije krugove, nažalost, uvlače i mlade ljude. Podsjećamo da su predstavnici vladajućeg raspadajućeg pokreta obećali minimalne zarade za lica sa SSS u iznosu od 600 eura, a za visokoškolce 800 eura”, ističe Šćepanović.

Međutim, sad, dodaje Šćepanović, vjerovatno žele da objasne kako su pripravnici, uprkos završenom fakultetu, zapravo srednjoškolci, dok ne završe Program stručnog osposobljavanja.

“Na kraju, vrijeme je da prevarantski PES prestane već jednom sa lažima, obmanama i manipulacijama, kojima zasigurno ne motivišu mlade da ostanu u svojoj zemlji i ne doprinose poboljšanju njihovog položaja u Crnoj Gori”, poručila je Šćepanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.