Stand up komičar Peđa Bajović gostuje u Kotoru

Stand up komičar Peđa Bajović gostuje u Kotoru

Ovo je predavanje o neupitnoj superioronosti ženskog roda, protkano instukcijama za muškarce – kako sve to preživjeti te usput i uživati!

Stand up komedija “Muškarac” fantastičnog Peđe Bajovića biće izvedena na Velikoj sceni kotorskog Kulturnog centra subotu 17. avgusta od 21h.

Ovo je predavanje o neupitnoj superioronosti ženskog roda, protkano instukcijama za muškarce – kako sve to preživjeti te usput i uživati!

Peđa Bajović je muškarac. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija to ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita…

Jedno sasvim normalno i moderno muško!

U svojoj komediji objasniće koliki je IQ zaljubljenog muškarca, koliko to glasova ima žena, da li je brak stvarno institucija, zašto je i kako batina iz raja izašla, jesu li djeca početak kraja ili kraj početka?

Prodaja ulaznica po cijeni od 5 eura biće u kancelarijama Kulturnog centra od ponedjeljka 12. avgusta od 10h do 12h, a na dan predstave, na blagajni Kulturnog centra od 19h.

IZVOR:AKTUELNO

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.