Mujović: Izboru nosioca liste i mogućim koalicijama pristupićemo odgovorno
Saša Mujović, Foto: Vlada Crne Gore

Mujović: Izboru nosioca liste i mogućim koalicijama pristupićemo odgovorno

Predsjednik Odbora Glavnog grada Pokreta Evropa sad Saša Mujović govoreći o predstojećim izborima u Podgorici, za TVCG nije mogao da saopšti ko će biti njihov nosilac liste na podgoričkim izborima.

Mujović je kazao da imaju odgovornost prema građanima Podgorice i žele da pronađu najbolje rješenje.

"Jedino što vam mogu u ovom momentu reći jeste da ćemo vrlo odgovorno pristupiti rješavanju tog problema, definisanju i nosioca liste i pitanja s kim ćemo u koaliciju ili nećemo ići u koaliciju. Imamo tu odgovornost prema građanima Podgorice i želimo da pronađemo najbolje moguće rješenje, i to je jedino što vam u ovom momentu mogu reći", naveo je on. 

Analiza onoga što bude na stolu determinisaće, kaže, njegovo konačno rješenje, odnosno odgovor na pitanje o potencijalnoj kandidaturi za listu Podgorice.

"Jako je lijepo da sučelimo mišljenja, izanaliziramo cijelu situaciju. Imamo koaliciju na državnom nivou, ali da li to znači da bi ta koalicija bila najbolja i za nivo grada Podgorice. Imaćemo plodnu diskusiju, različite stavove i ono što je sigurno pronaći ćemo najbolje rješenje", kazao Mujović.

Podsjetimo, vanredni izbori u Podgorici zakazani su za 29. septembar. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.