Čađenović: Sami ili u koaliciji bićemo stub vlasti
Vladimir Čađenović

Čađenović: Sami ili u koaliciji bićemo stub vlasti

Demokratska Crna Gora i dalje sagledava najbolji model kako će nastupiti na predstojećim podgoričkim izborima, ali zasigurno ćemo biti jedan od najčvršćih stubova buduće vlasti, rekao je Vladimir Čađenović, predsjednik Odbora Demokrata Glavnog grada.

“Još nijesmo odlučili kako ćemo izaći na izbore 29. septembra. Sagledavamo koji je najbolji model da nastupimo na ovim izborima. Uvijek smo spremni za samostalni nastup. Da li će doći do neke koalicije odlučiće odbori i nadležni organi u Demokratskoj Crnoj Gori. U potpunosti u narednim danima počinjemo pripreme kao da ćemo sami. Neformalnih razgovora ima. Da li će se izgraditi neki koalicioni aranžman o tome će javnost saznati onda kada budemo završili razgovore sa onima koji su bili na strani pobjednika 30. avgusta. Tu su Demokrate jasne“, rekao je Čađenović. 

Ukoliko se odluče za samostalan nastup Čađenović kaže da neće imati problema da odaberu nosioca liste.

“ Ako bi se i odlučili za samostalan nastup na izborima imali bi adekvatnog nosioca liste. Za sada nijesmo o tome razgovarali. To nam neće biti problem, dogovorićemo se vrlo lako. Imamo kadrovsku bazu koja može zadovoljiti potrebe nosioca liste i ponuditi najkvalitetnije rješenje za građane. Tu se ne očekuju nikakvi problemi koje ovi drugi imaju“, kazao je Čađenović.

Vladimir Čađenović kaže da od izbora očekuju da pokažu stabilnost podrške koju imaju kod birača.

“ Mi ćemo pokazati stabilnost podrške koju imamo kod birača i bićemo jedan od najčvršćih stubova buduće vlasti“, poručio je

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.