Spajić: Sen Trope preko Morače
FACEBOOK - MILOJKO SPAJIć

Spajić: Sen Trope preko Morače

Premijer Crne Gore Milojko Spajić objavio je sinoć na svom Fejsbuk profilu fotografiju na kojoj se vidi da je u jednom podgoričkom lokalu.

- Sen Trope preko Morače - napiao je Spajić na Fejsbuku.

Podsjećanja radi, iz PES-a je saopšteno da je premijer u Francuskoj bio u posjeti prijateljima sa školovanja i života prije politike.

Juče su poslanici u Skupštini Crne Gore burno reagovali zbog objavljene fotografije iz elitnog ljetovališta u Sen Tropeu gdje je bio Spajić.

Zatim su iz PES-a istakli da je premijer letio komercijalnim letom o sopstvenom trošku.

- Da je crnogorska političko-medijsko scena dotakla etičko dno i vrhunac tabloidizacije, govori i današnje spinovanje medija bliskih Jakovu Milatoviću koji su lažno optužili premijera Milojka Spajića da koristi Vladin avion za potrebe godišnjeg odmora, kao i da pije šampanjac od 8000 eura- rekli su juče iz PES-a.

Podsjećamo, Dan je juče objavio da Spajić neće prisustvovati sjednici Savjeta za odbranu i bezbjednost zakazanoj za 20. avgust. Na društvenim mrežama objavljene su fotografije premijera uz tvrdnje da u Francuskoj pije šampanjac od preko 8.000 eura i odmara u luksuznoj vili.

Poslanik GP URA Miloš Konatar kazao je juče da je premijer Spajić u Sen Tropeu i pozdravio aktriviste GP URA koji su, kako kaže, vidjeli ga u Francuskoj.

- Danas Crna Gora gori u požarima, svaki dan rastu cijene namirnica, a premijer sjedi na plaži u Sen Tropeu i pije šampanjac od nekoliko hiljada eura i vi kažete da je to normalno - kazao je juče  Konatar i dodao da je zbog građana Spajić morao danas da bude u Crnoj Gori, jer se raspravlja i o zakonima kojim se prodaje zemljište u Crnoj Gori.

Izvor Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.