ODT Nikšić: Izvršen uviđaj povodom požara u naselju Budo Tomović

ODT Nikšić: Izvršen uviđaj povodom požara u naselju Budo Tomović

Dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću izvršio je uviđaj u naselju Budo Tomović povodom požara koji se dogodio 16. avgusta, a kojom prilikom je izgorjelo više stambenih i pomoćnih objekata.

Uviđaj je, kako je saopšteno iz ODT-a, izvršen u prisustvu vještaka iz oblasti zaštite od požara, eksplozija i eksplozivnih sredstava, vještaka elektro struke i službenika policije.

  Iz ODT-a su kazali da su dalje službene radnje u toku.

- Svim korisnicima koji prenose ili preuzimaju objavljenu informaciju o predmetima u kojima su lica prijavljena, osumnjičena, okrivljena ili optužena za krivična djela Osnovno drzavno tuzilastvo u Nikšiću ukazuje na pretpostavku nevinosti predviđenu Ustavom Crne Gore i Zakonikom o krivičnom postupku, koja podrazumjeva da se svako smatra nevinim dok se njegova krivica ne utvrdi pravosnažnom odlukom Suda - poručeno je iz ODT-a.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.