Budva: Uhapšen Podgoričanin, kod sebe imao pištolj i manju količinu kokaina

Budva: Uhapšen Podgoričanin, kod sebe imao pištolj i manju količinu kokaina

Podgorčanin M.J. (39) uhapšen je u Budvi nakon što je policija kod njega pronašla pištolj marke Victor sa šest komada municije, dok je u njegovom automobilu pronađena manja količina kokaina.

- Policija je juče u Budvi sprovela plansku aktivnost – ciljane kontrole u plažnim barovima usmjerene ne operativno interesantna lica, pripadnike organizovanih kriminalnih grupa i njima bliska lica, te na jednoj plaži u mjestu Crvena Glavica kontrolom M.J. (39) iz Podgorice pronašla vatreno oružje – pištolj marke Victor sa šest komada municije u okviru, izbrušenog fabričkog broja - naveli su iz policije.

Sa događajem je, kako su kazali, upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru po čijem je nalogu M.J. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružaja i eksplozivnih materija.

- Osim toga, pregledom njegovog vozila pronađena je manja količina materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, u odnosu na koji događaj je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama ovog lica ne stiču elementi krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti iz nadležnosti ovog tužilaštva, te će protiv njega biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga - rečeno je iz policije.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.