Kraj jedne neuspješne ere: Durant u Finiksu, Vestbruk u Juti
Foto: Getty images

Kraj jedne neuspješne ere: Durant u Finiksu, Vestbruk u Juti

Pred samo isticanje poslednjeg roka za trejdove u NBA ligi, dogodilo se nekoliko zanimljivih zamjena igrača.

Kevin Durent, jedna od najvećih zvijezda najjačeg košarkaškog takmičenja na svijetu, završio je svoju neuspješnu epizodu u Bruklinu. Sjajno krilo je od noćas član Finiksa Sansa.

U velikom trejdu dvije ekipe u redove tima iz Arizone pored Durenta je stigao i Ti – Džej Voren, dok su put Njujorka otišli Mikel Bridžis, Kem Džonson, Dža Krauder. Takođe Netsi su dobili pravo biranja za četiri pika kao i mogućnost prečeg biranja na draftu.

Sredinu je promijenio i Rasel Vestrbruk. Vlasnik najviše tripl dabl učinaka u istoriji NBA lige, u trejdu tri Lejkersa, Minesote i Jute je napustio Lejkerse i završio u Juta Džezu.

Pored njega u državu Mormona su došli Huan Toskano Anderson, Demijan Džouns, a Juta je dobila pravo na izbor u prvoj rundi drafta 2027. od Lejkersa.

U Los Anđelesu su iz Minesote završili Danđelo Rasel, Malik Bizli i Džared Vanderbilt. Minesota je u trejdu dobila Majka Konlija, Nikel Aleksander Vokera, kao i pikove druge runde drafta 2024, 2025 I 2026. godine.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.