Uhapšen Zorgi Muratović

Uhapšen Zorgi Muratović

Baranin Zorgi Muratović (35) uhapšen je danas, nakon četiri mjeseca bjekstva, zbog sumnje da je, u martu, pokušao da ubije Zdravka Peličića u Zeti, nezvanično je rečeno Libertasu.

Muratović je, saopšteno je danas, lociran i uhapšen u Virpazaru.

U toj pucnjavi Peličić je ranjen, dok je automobil u kojem se nalazio izrešetan.

"Za Z.M. je NCB Interpol Podgorica raspisao međunarodnu potjernicu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u martu 2024. godine, u Zeti", piše u saopštenju policije.

U pucnjavi u martu, objavio je ranije Libertas, učestvovao je i Muratovićev brat, Alen.

Prvi rezultati istrage, nezvanično su tada kazali u Upravi policije, ukazivali su da je pucnjava nastavak sukoba dvojice osumnjičenih, Zorgija i Alena Muratovića, i Peličića.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.