Delegacija NSD sa zamjenikom ministra međunarodnog odeljenja NR Kine

"Otvoriti direktnu avio liniju između Crne Gore i NR Kine"

Delegacija Nove srpske demokratije predvođena potpredsjednikom stranke i novoizabranim ministrom turizma Simonidom Kordić sastala se sa delegacijom NR Kine na čijem čelu je zamjenik ministra međunarodnog odjeljenja Centralnog komiteta KP NR Kine Čen Žou.

Kordić je kineskim kolegama poželjela dobrodošlicu u Crnu Goru, dodavši da je uvjerena da će njihova posjeta biti produktivna. 

Kordić i Žou su razgovarali o pokretanju saradnje u oblasti turizma, gdje su posebno istakli važnost promovisanja crnogorske turističke scene u Kini, kao i otvaranja direktnih avio linija između naše dvije zemlje.

DSC07391

Foto: Nova srpska demokratija

Zamjenik ministra Žou se zahvalio na toploj dobrodošlici i izdvojenom vremenu, čestitajući NSD na ulasku u Vladu Crne Gore i Simonidi Kordić na izboru za ministra turizma. On je istakao da je saradnja između naše dvije zemlje u toj oblasti od izuzetne važnosti.

U tom kontekstu, Žou je uputio zvaničan poziv da delegacija NSD posjeti NR Kinu i da na taj način nastave razgovore i stvaranje dobrih međustranačkih i međudržavnih odnosa.

Delegaciju Nove srpske demokratije su osim Kordić činili: potpredsjednici Marko Kovačević i Jelena Božović, predsjednik Izvršnog odbora Jovan Jole Vučurović, šef kabineta predsjednika Skupštine Velimir Đoković i portparol Mirko Miličić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.