NSD Budva: Jovanović da prestane sa besprizornom kampanjom protiv naše koalicije
Nova srpska demokratija

NSD Budva: Jovanović da prestane sa besprizornom kampanjom protiv naše koalicije

Iz Nove srpske demokratije su pozvali Nikolu Jovanovića "da prestane sa ogavnom i besprizornom kampanjom vrijeđanja koju ovih dana vodi protiv liste “Za budućnost Budve” i građana".

Dodaju da ga za to pozvali "iz razloga što se sve ovo radi kako bi pokušao da nas uvede u svađu sa nekadašnji saopštili su iz OO NSD Budva".

”Nema naivnih koji ne prepoznaju ono što je krajnji cilj i ko je meta njegovih ”anketa” i poziva upućenih građanima Budve. U takvu polemiku i svađu koja treba da se obije o glavu onoga koji je pritvoren nas može teško uvući. Tu mu želju ne možemo ispuniti iz prostog razloga što nije tajna da je u svakoj prethodnoj organizaciji u kojoj se nalazio radio sve što je bilo u njegovoj moći da zavadi ljude kako bi ostvario ličnu korist”, naveli su u saopštenju.

Kako su dodali, nažalost, “u Budvi je uspio ono što do tada nije polazilo za rukom bilo kom drugom političaru iz Budve, i da zavadi kumove, braću i prijatelje”, prenosi portal RTCG.

”Mi znamo da će u nedelju kada se održi konstitutivna sjednica SO Budva Nikola Jovanović biti samo jedan od 33 odbornika, a to se teško podnosi posebno kada ste dovedeni prije nekolike godine da budete posluga starim budvanskim familijama, a onda iznenada pomislite da im možete postati gospodar. Pametnije bi bilo Nikoli Jovanoviću da nakon konstitutivne sjednice Skupštine u Budvi ode do porodice Carević ili Božović kako bi mu našli neki angažman u skladu sa njegovim kvalifikacijama i sklonostima nego što se bruka čak i pred onima koji su glasali za listu na čijem je čelu bio”, zaključuju iz OO NSD Budva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.