AMSCG: Saobraća se po suvim kolovozima

AMSCG: Saobraća se po suvim kolovozima

Saobraća se po suvim kolovozima, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.

Duž klisura i usjeka mogući su nailasci na sitnije odrone.

Savjetuju opreznu vožnju i poštovanje svih ograničenja i zabrana definisanih postavljenom signalizacijom.

Odobrava se potpuna obustava saobraćaja na regionalnom putu Đurđevića Tara – Mojkovac, u mjestu Sokolovina zbog rascjepa stijenske mase do 08.07.2024.

Na magistralnom putu M-2 dionica Poda – Berane odobrava se totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 08.00 do 11.00 sati i od 14.00 do 17.00 sati.

Privremeno se za dane 08.07, 09.07. i 10.07. godine odobrava totalna obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 11-13.00 časova zbog asfalterskih radova na reginalnom putu R-18 Pljevlja –Gradac –Šula.

Privremeno se 07.07.2024. u terminu od 10.00 do 16.00 časova odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na naizmjenično saobraćanje kao i povremene totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila ne duže od 15 minuta na putnom pravcu Kolašin –Jezerine zbog organizacije Međunarodne brdske auto trke.

U periodu od 08.07.2024. do 10.07.2024. na magistralnom putu M-6 dionica Đurđevića Tara-Žabljak dolaziće do obustava saobraćaja ne dužih od 30 minuta u vremenu od 07.00 do 17.00 sati zbog radova na dalekovodu Žabljak-Pljevlja.

Na magistralnom putu Nikšić-Vilusi I faza dionica Nikšić-Kuside promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a dolazi do totalnih obustava saobraćaja ne dužih od 15 minuta povremeno zbog radova.

Odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na naizmjenično saobraćanje na mjestima radova, zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Bijelo Polje-Barski Most, granični prelaz Dobrakovo.

Do 31.07.2024. promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog radova, a povremeno dolazi do totalne obustave saobraćaja ne duže od 30 minuta na putu M-2 dionica Lepenac –Ribarevina –Poda –Beranena lokalitetima Lepenac –Ribarevina, Ribarevina-Poda i Poda-Berane.

Do završetka radova u tunelu Budoš na magistralnom putu M-3 dionica Nikšić-Danilovgrad saobraćaće se naizmjenično u terminu od 21.00 do 05.00 sati zbog radova na rasvjeti.

Na magistralnom putu Nikšić-VilusiI faza, lokalitet Vukov most zbog radova promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistralnom putu M-1 Lipci-Kotor u mjestu Dobrota zbog radova na adaptaciji trotoara saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog izgradnje Bulevara Vilija Branta na magistralnom putu M-2 dionica Podgorica–Bioče (od ukrštanja sa Mosorskom ulicom do kružnog toka –skretanje za autoput) saobraća se dvosmjerno uz postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Promijenjen je režim saobraćaja od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta.

U Budvi zbog rekonstrukcije ulica 22. Novembar i Mediteranske ulice, na snazi je obustava saobraćaja.

Na autoputu se saobraća bez izmjena u režimu saobraćaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.