DPS Nikšić: U strahu od očigledne političke smrti, NSD-u se priviđaju kovčezi
Demokratska partija socijalista

DPS Nikšić: U strahu od očigledne političke smrti, NSD-u se priviđaju kovčezi

U izmišljotinama i bespredmetnom trućanju, nikšićki NSD namjerno je zaboravio da odgovori na nekoliko osnovnih pitanja, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u tom gradu.

Iz DPS-a su upitali: 

”1. Zašto partijski senior Milutin Đukanović ne izađe javno i demantuje navode, ako se predsjednik Sindikata Željezare služi neistinom da su u ovom preduzeću traženi spiskovi ko za koga glasa? Možda zato što su istiniti!?

2. Zašto je zatvoren restoran Željezare nekoliko mjeseci pošto je otvoren? Možda zato što je i njegovo otvaranje bilo još samo jedna prevara u nizu kojom su se ubirali politički poeni!?

3. Zašto se u EPCG, Solar gradnji, lokalnim preduzećima i Opštini Nikšić zapošljavaju samo i isključivo supruge, sestre, kumovi, kume, braća, majke, sinovi i šćeri lokalnih vlastodržaca? Možda zato što su im građanke i građani posljednja rupa na svirali!?

4. Zašto Milutin Đukanović ćuti na navode ministra Mujevića da je EPCG, kao i u cijelom energetskom sektoru, prisutno prekomjerno zapošljavanje? Možda zato što je i Mujević iznio istinu!?

5. Zašto je na nezakonit način kupljena Željezara od strane EPCG, što je utvrdila i Agencija za zaštitu konkurencije!? Možda zato što je predizborni marketing važniji od poštovanja zakona, čije nepoštovanje će na kraju platiti samo i isključivo građani!?

6. Zašto je onaj kojem su usta puna priče o eVrima, a kupljen je vrećom dinara – Marko Kovačević nezakonito zadužio građanke i građane Nikšića 9.500.000 eura? Možda zato što svoju poziciju duguje kriminalnim klanovima iz Beograda!?

7. Zašto se kockalo novcem građana sa kartice Željezare? Možda zato što vam je kockanje tuđim parama blisko, kao što vam je blisko i kockanje kućnim budžetima građana, kojima ste povećali cijene vode i komunalnih usluga!?

8. Zašto nema fabrike na Grahovu, fabrike u Ozrinićima, investitora za Metalac, Reciklažnog centra, završenog Stadiona, završenog Dvorca kralja Nikole, završnog puta Rubeža-Miolje polje, završene Ulice Janka Vukotića, Ulice Živka Nikolića, završenih ulica u Kočanima, Bistrici, Rastocima itd, završene zgrade Filološkog fakulteta? Možda zato što je sijaset vaših predizbornih obećanja notorna laž?

9. Zašto je Opšta bolnica Nikšić u katastrofalnom stanju i zašto je, umjesto regionalnog zdravstvenog centra, postala centar skandala? Možda zato što štitite nesposobne kadrove samo zato što su politički podobni!?

10. Na kraju, zašto ni riječ ne rekoste o Milu Božoviću, koji vas je partijski othranio? Možda zato što mu trenutna adresa nije atraktivna, pa ste ga se lako odrekli!?”, upitali su iz DPS-a.

Poručuju da konkretne odgovore građanke i građani Nikšića, od takvih kao što su članovi NSD-a neće ni dobiti, jer i pisac je jednom napisao, “prazne tikve prave veću buku”.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.