Nikolić: Spajiću, ne igraj se sa stabilnošću Crne Gore, nećemo dozvoliti njen nestanak
Andrija Nikolić, Foto: DPS

Nikolić: Spajiću, ne igraj se sa stabilnošću Crne Gore, nećemo dozvoliti njen nestanak

Spajićeva patetična izjava da se niko lakše ne odriče svoje djece kao Crna Gora, mogla bi da se parafrazira da se niko lakše ne ucjenjuje nego trenutni crnogorski premijer. Država Crna Gora svakako neće biti kolateralna šteta njegovog opstanka na vlasti po svaku cijenu, saopštio je Andrija Nikolić, šef Kluba poslanika DPS-a u Skupštini Crne Gore.

Nikolić poručuje da Mandićevi i Kneževićevi zahtjevi o uvođenju dvojnog državljanstva, put su u dezintegraciju Crne Gore i njeno nestajanje.

“Pokretanje pitanja dvojnog državljanstva u ovom trenutku služi sa jedne strane za podizanje opadajućeg rejtinga Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću u “velikosrpskom svetu”, a sa druge predstavlja još jedan truli kompromis Milojka Spajića kojim računa da obezbijedi koji mjesec opstanaka na vlasti“, navodi se u saopštenju.

Pojašnjava da uvođenje dvojnog državljanstva nosi brojne rizike po malu državu kao što je Crna Gora u kojoj živi nešto preko 400 hiljada punoljetnih stanovnika.

“I mnogo veće države Evrope nego što je Crna Gora, poput Austrije, Španije, Holandije, Estonije, Norveške, Bugarske ne dozvoljavaju dvojno državljanstvo baš da bi zaštitile svoj suverenitet i integritet. Znamo da ova dva pojma ništa ne znače u vrijednosnom sistemu sadašnjeg premijera, koga interesuje samo da paf-paf potezima što duže sjedi u fotelji predsjednika Vlade. Građanska i demokratska Crna Gora mu zato veoma jasno poručuje: Spajiću, ne igraj se sa stabilnošću Crne Gore. Nikad više nećemo dozvoliti nestanak Crne Gore“, izričit je Nikolić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.