Andrea Brajović sljedeće sezone u Mađarskoj

Andrea Brajović sljedeće sezone u Mađarskoj

Mlada rukometašica Budučnosti i članica juniorske reprezentacije, Andrea Brajović, sljedeće sezone braniće boje mađarskog prvoligaša Kišvarda.

Brajović je potpisala jednogodišnji ugovor kao pozajmljena igračica.

Brajović igra na poziciji pivota, prošla je kroz sve reprezentativne i klubske selekcije Budućnosti, dok je sa ekipom Rudara posljednje dvije godine bila osvajač lige i finalista Kupa.

Prošle godine je na evropskom prvenstvu do 19 godina u Rumuniji stigla i nagrada za dosadašnji trud, gdje je izabrana u idealni tim prvenstva.

Brajović trenutno sa juniorskom reprezentacijom Crne Gore igra na Svjetskom prvenstvu za rukometašice do 20 godina, koje se održava u Sjevernoj Makedoniji.

Izvor:M PORTAL

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.