Nikolić: Mandić raskrinkao Spajića iz nehata

Nikolić: Mandić raskrinkao Spajića iz nehata

Mali prilog o fabrici neistina iz PES-a. Iako je kasno sinoć otkazao premijerski sat jer je navodno u Briselu, a onda viđen u Podgorici, Milojko Spajić danas je preko svojih saradnika probao da se vadi, i uvalio se u novu neistinu, napisao je na X mreži Andrija Nikolić, šefa Kluba poslanika DPS-a u Skupštini Crne Gore.

Raskrinkao ih je, vjerovali ili ne, Andrija Mandić, dodao je Nikolić.

Naime, Mandić je saopštio da je na kolegijumu od prije sedam dana, kada su se dogovorili oko održavanja premijerskog sata, bila inicijativa od jedne grupe opozicionih poslanika da se premijerski sat održi u ponedjeljak.

„Bila je ta inicijativa, ali kako je parlamentarna većina u dogovoru koji je napravljen istrajavala da se premijerski sat održi danas, ta inicijativa nije prihvaćena i oni koji su bili predlagači su odustali od nje“, rekao je Mandić.

Istakao je da je opozicija prihvatila da premijerski sat bude danas, ali i dodao da je činjenica da je pomjeranje traženo, tako da tu premijer, kako kaže, ništa nije pogriješio. Odnosno da je postojala takva priča i zahtjev opozicije.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.