Đoković je bio na terenu Wimbledona kad su Englezi dobili penale: Pogledajte slavlje i smiješnu reakciju
Đokovićeva urnebesna reakcija (Foto: Screenshot)

Đoković je bio na terenu Wimbledona kad su Englezi dobili penale: Pogledajte slavlje i smiješnu reakciju

Fudbaleri Engleske su se nakon jedanaesteraca i prave drame protiv Švajcarske plasirali u polufinale Evropskog prvenstva, a zanimljiva je reakcija publike na Wimbledonu dok se to sve događalo.

Wimbledon je oduvijek bio "svetinja" za Engleze, jednako kao i fudbal, a dok traje najpopularniji teniski turnir na svijetu, uporedo se igrala i utakmica četvrtfinala Evropskog prvenstva u kojoj su nastupili Englezi protiv Švajcarske.

Navijači na Wimbledonu istovremeno su s duelom Novaka Đokovića i Alekseja Popirina pratili i utakmicu Engleske protiv Švajcarske, a kada su Englezi prošli dalje u polufinale, nastalo je veliko slavlje na terenima Wimbledona.

Publika je s ovacijama dočekala prolaz Engleza dalje, a srećom to se dogodilo između dva poena Đokovića i Popirina, tako da publika nije omela koncentraciju tenisera.

Velikom slavlju pridružili su se i sami teniseri. Uvijek raspoložen za humor, Đoković je shvatio o čemu se radi pa je simbolizovao šut nogom, dok je Popirin uzvratio i pokušao se "baciti" poput golmana u fudbalu.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.