Bjelopoljcu zadržavanje do 72 sata, osumnjičen da je napao policajce

Bjelopoljcu zadržavanje do 72 sata, osumnjičen da je napao policajce

Osnovni državni tužilac u Bijelom Polju odredio je zadržavanje do 72 sata J.B. zbog sumnje da je napao dvojicu policajaca, od kojih je jedan povrijeđen.

Iz ODT Bijelo Polje navode da je J.B. juče oko 01:45 časova, upravljao putničkim vozilom marke “Peugeot” kada su ga zbog kontrole zaustavili policajci D.Z. i V.J. u mjestu Kruševo.

Tokom kontrole utvrđeno je da je J.B. imao alkohola u organizmu.

Nakon toga su mu, kako se navodi iz ODT Bijelo Polje, policajci saopštili da će biti zadržan zbog počinjenog prekršaja.

Međutim, J.B. je to odbio, odgurnuo policajce i ušao u svoje vozilo.

“Kada su mu policijski službenici prišli i izdali naređenje da se ne udaljava, J.B. je upalio vozilo i zadnjim dijelom vozila udario policajca V.J.  koji je npao”, stoji u saopštenju ODT Bijelo Polje.

Policajac V.J. je medicinski zbrinut, a stepen povreda naveden je u ljekarskom izvještaju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.