Rabrenović: Spasili smo Ženski rukometni klub “Budućnost”
Jovan Rabrenović

Rabrenović: Spasili smo Ženski rukometni klub “Budućnost”

Naša gradska svetinja će nastaviti da nam donosi radosti i ponos a đevojke koje igraju za klub biće i dalje naše heroine. Slavna istorija kluba sa dvije titule evropskog šampiona, sa stotinama vrhunskih rukometašica i osvojenih trofeja umalo nije prekinuta i zauvijek ugašena. Na sreću Podgorica ima opoziciju koja svoj politički angažman zasniva na ljubavi prema ovome gradu i koja je kao i više puta do sad bila odgovorna prema svome klubu i gradu, kazao je Jovan Rabrenović, predsjednik Odbora Glavnog grada Podgorica Liberalne partije Crne Gore.

“Kad nemamo odgovornu vlast imamo odgovornu opoziciju koja je danas spasila obraz Glavnom gradu i svojim glasanjem za prijedlog o preuzimanju osnivačkih prava na Podgoricu spasila Ženski rukometni klub- Budućnost od gašenja. Koliko smo radosni zbog srećnog završetka višemjesečne sage o budućnosti naše Budućnosti moramo biti tužni da odlazeća vlast u Glanom gradu nije željela da uradi ono što je uradila opozicija”, kazao je Rabrenović.

Odbornici vlasti, dodaje, nijesu imali namjeru da svojim glasovima sačuvaju kultni podgorički i crnogorski klub pa su tako većinski bili odsutni kada se glasalo o ovoj tački dnevnog reda.

“Ipak opozicija je bila i ostala ozbiljna i predana svom gradu i klubu i nije dozvolila njegovo gašenje. Na žalost, ovo nije prvi put da je opozicija u gradskom parlamentu odgovornija od vlasti jer ćemo se lako śetiti i svake prethodne śednice Skupštine Glavnog grada na kojima su predstavnici opozicije svojim glasovima podržali sve prijedloge od značaja za funkcionisanje grada”, navodi Rabrenović.

Zatim je zaključio.

“Naša Budućnost bi morala biti naša, a to znači svih podgoričanki i podgoričana. Sve dok to ne bude tako imamo ośećaj da su vama iz bivše većine bliži neki drugi klubovi i neki drugi gradovi koji pri tome nijesi ni u Crnoj Gori! Građani moraju znati za kakvu su neodgovornu većinu glasali, vjerujemo da tu grešku neće sebi dopustiti nikad više”, naveo je Rabrenović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.