Dobro došli u svijet novih mogućnosti uz Samsung Galaxy Z seriju uređaja

Dobro došli u svijet novih mogućnosti uz Samsung Galaxy Z seriju uređaja

Kompanija Samsung još jednom je potvrdila svoje liderstvo u inovacijama na tržištu tehnologije. Naime, na Unpacked događaju u Parizu lansirala je Galaxy Z Fold6 i Z Flip6mobilne telefone, kao i Galaxy Buds3 iBuds3 Probežične slušalice. Takođe, proširen je i portfolio nosivih uređaja pa su na tržište stigli i novi Galaxy Watch7 i Watch Ultrapametni satovi za napredno iskustvo praćenja zdravlja svih korisnika.

Kroz novu seriju uređaja otvaraju se vrata nove faze mobilne vještačke inteligencije (AI), a vaša kreativnost, multitasking i zabava dosežu jedan sasvim drugačiji i novi nivo.

U nastavku pročitajte koje su nam to sve inovacije stigle iz kompanije Samsung a koje će, sudeći prema prvim reakcijama javnosti, zaista obilježiti ovu godinu!

Galaxy Z Fold6 – Novo iskustvo uživanja u velikom ekranu

Novi Galaxy Z Fold6donosi mnoga unapređenja, hardverski i softverski, koja uz brojne mogućnosti integrisane vještačke inteligencije pružaju korisniku priliku za povećanu produktivnost, ali i jedinstveno iskustvo uživanja u velikom ekranu.

U sklopu aplikacije Samsung Notes, novi Samsung uređaj nudi korisnicima pomoć u vidu Note Assist opcije, koja nudi prevode, sažetke i automatsko formatiranje, dok potpuno nova Sketch to image funkcija korisnicima omogućava stvaranje pravih umjetničkih djela. Takođe, integrisana vještačka inteligencija podiže kreativnost na novi nivo uz Photo Assist i Portrait Studio funkcije.

Zahvaljujući sinergiji kompanija Samsung i Google, nova Galaxy Z serija posjeduje integrisanu Google Gemini aplikaciju, koja predstavlja ličnog asistenta korisnicima, pružajući im podršku pri planiranju, učenju ili pisanju. Zahvaljujući kompaktibilnosti Google Gemini drugim Google aplikacijama, korisnici će imati priliku da uživaju u potpuno novim mogućnostima korišćenja svojih omiljenih aplikacija, poput YouTube-a.

Funkcija Live Translate od sada je dostupna, osim u Samsung aplikaciji za pozive, i u drugim odabranim aplikacijama, što doprinosi bržoj i kvalitetnijoj, a direktnoj, komunikaciji korisnika sa određenih govornih područja.

Pored brojnih mogućnosti za kreiranje sadržaja, Galaxy Z Fold6 doprinosi i novom načinu uživanja u njima. Gejming iskustvo koje korisnici mogu iskusiti jedinstveno je zahvaljujući snažnom čipsetu i 1,6x većoj rashadnoj komori, koja omogućava duže uživanje u igrama, bez gubitka performansi. Tehnologija Ray Tracing omogućava živopisan grafički prikaz na ekranu dijagonale 7,6 inča koji nudi poboljšanu svjetlinu do 2,600 nita.

Galaxy Z Flip6 – Dizajn koji vas otvara

Novi Galaxy Z Flip6 zahvaljujući unaprijeđenom dizajnu, olakšava prenosivost, pruža nove mogućnosti uživanja u brojnim funkcijama, bez potrebe da korisnici rasklope telefon. Spoljni, 3.4-inch Super AMOLED FlexWindow ekran prilagođen je mogućnostima vještačke inteligencije, aplikaciji Samsung Health i brojnim drugim.

Iskustvo snimanja unaprijeđeno je zahvaljujući 50-megapikselnom širokom i 12-megapikselnom ultraširokom senzoru, podržavajući AI zoom za kvalitetnije snimke sa uvećanjem do 10x. Opcija Nightography, nudi mogućnost snimanja kvalitetnih video zapisa i u uslovima smanjene vidljivosti, a od sada i unutar Instagram aplikacije.

Napredno audio iskustvo zahvaljujući novoj seriji Galaxy Buds3 slušalica

Nova serija Galaxy Buds3donosi napredno audio iskustvo uz podršku Galaxy AI. Korisnici mogu koristiti Interpreter za simultano prevođenje na Galaxy Z Fold6 ili Z Flip6, dok Voice Command omogućava upravljanje reprodukcijom bez dodirivanja slušalica ili telefona. Slušalice su opremljene Adaptive EQ i Adaptive ANC za optimizaciju zvuka i efikasno smanjenje buke.

Dizajn Galaxy Buds3 serije kombinuje udobnost i stil sa premium karakteristikama. Buds3 Pro nudi vrhunski audio uz dvosmerne zvučne jedinice i Ultra High Quality Audio za jasan i bogat zvuk. Takođe, slušalice podržavaju Super-Wideband pozive za visokokvalitetne telefonske razgovore, dok se materijali za izradu fokusiraju na recikliranu plastiku radi očuvanja životne sredine.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.