Melanija Tramp objavljuje memoare, podijeliće priče iz privatnog života

Melanija Tramp objavljuje memoare, podijeliće priče iz privatnog života

Bivša američka prva dama Melanija Tramp ove jeseni objavljuje memoare "Melania" Njen tim knjigu opisuje kao "snažnu i nadahnutu priču o ženi koja je utrla svoj vlastiti put, premostila sve nedaće i definisala ličnu izvrsnost", objavili su američki mediji.

Ovo su prvi memoari Melanije Tramp koja je uglavnom odsutna iz javnosti, dok njen suprug Donald Tramp traži povratak u Bijelu kuću.

Memoare „Melania“ će objaviti izdavačka kuća „Skyhorse Publishing“.

Kancelarija Melanije Tramp nije precizirala tačan datum objave memoara i nije spomenuo hoće li knjiga izaći prije predsjedničkih izbora 5. novembra.

Bivša prva dama „poziva čitaoce u svoj svijet, nudeći intiman portret žene koja je živjela, a i sada živi, jedan izuzetan, neuobičajen život“, navodi se u najavi knjige.

„Melania“ obiluje ličnim pričama i porodičnim fotografijama koje nikada nije podijelila s javnošću.

Melanija Tramp, treća supruga Donalda Trampa, predstavlja zagonetnu ličnost i zaokuplja pažnju od kada je njen suprug 2016. godine krenuo u pohod na Bijelu kuću.

Uvek je brižno čuvala svoju privatnost, čak i kada je obavljala dužnost prve dame, usredsredivši se na odgoj svog sina Barona i promovišući inicijativu „Be Best“ za „društveno, emocionalno i fizičko zdravlje djece“.

Ove godine je prisustvovala događaju uoči početka predsedničke kampanje supruga Donalda i pojavila se na prošlonedeljnoj Republikanskoj nacionalnoj konvenciji (RNC), ali se uglavnom klonila predsjedničke kampanje pa tako, suprotno tradiciji, nije održala ni govor na RNC-u.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.