NBA ligi prijeti pauza?
NBA

NBA ligi prijeti pauza?

Komesar NBA Adam Silver izjavio je da ne postoji plan da se pravi pauza u najjačoj ligi svijeta, uprkos sve većem broju zaraženih virusom korona.

Situacija u najjačoj ligi svijeta je svakim danom sve teža. Do sada je sedam utakmica odloženo, dok preko 100 igrača i stručnog osoblja mora proći ‘zdravstvene i bezbjednosne protokole’.

Uprkos brzom širenju virusa korona, čelnici lige ističu da ne planiraju da prave pauzu.

"Nemamo takve planove za sada“, rekao je Silver.

"Naravno, razmatramo sve opcije, ali ne razumijemo koja bi logika bila iza odluke da upravo sada napravimo pauzu. Uzimajući u obzir sve što se dešava kod nas, kao i u ostatku svijeta, čini mi se da smo znali da će se ovo dogoditi, bili smo svjesni da virus neće nestati i da moramo da naučimo da živimo s tim“.

Podsjećamo, zbog izuzetno teške situacije, NBA je dozvolila klubovima da potpišu kratkoročne ugovore sa novim košarkašima, kako bi mogli da donekle nadomijeste neigranje velikog broja standardnih igrača.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.