Nema Solskjera nema problema: Ronaldo i Sančo prvencem odveli Junajted u 1/8 finala LŠ
Foto: Reuters

Nema Solskjera nema problema: Ronaldo i Sančo prvencem odveli Junajted u 1/8 finala LŠ

Kolo prije kraja Grupe F Lige šampiona Mančester Junajted osigurao je plasman u osminu finala, pošto je u gostima pobijedio Viljareal 2:0.

Crveni đavoli su u ovaj meč ušli sa novim menadžerom. Tačnije privremenim rješenjem u vidu Majkla Kerika, pošto je Ole Gunar Solšer dobio otkaz. Kerik je na ovoj utakmici na klupi ostavio Bruna Fernandeša, umjesto kojeg je igrao Doni van de Bek.

Nije gostujući tim ostavio Bog zna kakav utisak. Čak je utisak da je Žuta podmornica dominirala tokom većeg dijela meča. Međutim, odlučujući udarac zadao je Mančester Junajted. Tačnije onaj koji je bio i zadužen za tako nešto ove sezone u ovom takmičenju. Ovog puta je lobovao golmana Rulija sa ivice šesnaesterca u 78. minutu i donio pobedu, koja znači i plasman u osminu finala. Do kraja susreta gosti su postigli još jedan gol. Strijelac je ovog puta bio Džejdon Sančo, na asistenciju Bruna Fernandeša u 90. minutu, čime je došao do prvenca u dresu Crvenih đavola.

Za prvo mjesto Crvenim đavolima će biti dovoljan samo bod u posljednjem kolu protiv Jang Bojsa na Old Trafordu. Junajted trenutno ima 10 bodova, tri više od Viljareala, dok je Atalanta treća sa pet, a Jang Bojs četvrti sa tri boda. Oba tima imaju utakmicu manje. Viljareal u posljednjem kolu dočekuje Atalantu.

Bajern je u Kijevu overio prvo mjesto u Grupi E i očuvao maksimalan učinak. Slavio je protiv Dinama 2:1 golovima Levandovskog i Komana, dok je počasni pogodak za domaćina postigao Gramaš. Bajern je prvi sa 15 bodova, devet više od Barselone, dok je Dinamo četvrti sa bodom, tri manje od trećeplasirane Benfike.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.