Ralf Rangnik preuzima Mančester Junajted do kraja sezone
Ralf Rangnik, Foto: Getty images

Ralf Rangnik preuzima Mančester Junajted do kraja sezone

Kako piše Skaj sport, Ralf Rangnik najbliži je klupi Mančester junajteda u ovom trenutku.

Engleski mediji podsjećaju da bi Rangnik prvo morao da napusti mjesto u moskovskoj Lokomotivi u kojoj je sportski direktor, ali i da su pregovori sa Mančester junajtedom, ali i sa Lokomotivom blizu finalizacije.

Rangnik bi tako preuzeo vođenje tima do kraja sezone.

Atletik tvrdi da je dogovor između Junajteda i Rangnika već postignut i da se čeka samo Lokomotiva iako to na Old Trafordu i ne vide kao neku prepreku.

Ipak, podsjeća Atletik, sve i da dogovor bude završen danas, Rangnik ne bi mogao da vodi klub u duelu sa Čelsijem u nedelju zbog rešavanja papriologije oko radne dozvole.

"Otac modernog trenerskog posla“ u Njemačkoj vodio je Hanover, Šalke, Hofenhajm i Lajpcig. Uveo je Ulm u Bundesligu, a ima i velike uspjehe u ulozi sportskog direktora. U toj ulozi bio je u Lajpcigu i Salcburgu.

Kako se navodi, na ovaj način bi Junajted rešio pitanje menadžera za ovu sezonu i to bi mu dalo vremena da obavi pregovore sa trenerima koje želi da dovede kao trajno rešenje, a najozbiljniji kandidati su Maurisio Poketino i Erik ten Hag.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.