Novi fudbalski klub u Crnoj Gori - formiran Balkan Igls

Novi fudbalski klub u Crnoj Gori - formiran Balkan Igls

U Tuzima je juče zvanično osnovan Balkan Igls, ambiciozan projekat, koji su pokrenuli Besar Đokaj, koji će biti predsjednik i Danilo Vuković, koji će obavljati funkciju sportskog direktora

„Balkan Igls“ je zvanično registrovan, biće to početak uzbudljive fudbalske priče sa sjedištem u Tuzima, dok će se trenirati najvjerovatnije na stadionu FK Kom. Počinjemo od Treće lige, sa namjerom da već od sledeće godine budemo drugoligaši. Takođe, jedan od ciljeva je da stvorimo snažnu fudbalsku akademiju za mlade talente – rekao je Vuković.

Prema njegovim riječima, Balkan Igls već je počeo sa formiranjem tima, tačnije sa angažovanjem talentovanih igrača i trenera.

-Šef stručnog štaba će biti perspektivni trener Dražen Milić, pomoćni trener Niša Dmitrović, kondicioni trener Stefan Goločevac i sekretar kluba Demir Paljević. Klub je posvećen ne samo sportskim, već i društvenim ciljevima, sa namjerom da se aktivno uključi u lokalne zajednice i podrži različite humanitarne projekte. Uskoro će i uprava predstaviti svoj prvi tim i strategiju za predstojeću sezonu, a interesovanje za ovaj novi fudbalski projekat već je ogromno. Sa pripremama počinjemo 23.jula – dodao je Vuković.

Izvor:DAN

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.