Cetinje od ponoći do pet sati ujutro bez vode

Cetinje od ponoći do pet sati ujutro bez vode

"Apelujemo na građane da racionalno troše vodu, bez prekomjernog zalivanja zelenih površina, basti, pranja trotoara i punjenja bazena, kako bi se obezbijedilo uredno vodosnabdijevanje svih potrošača"

JP Vodovod i kanalizacija Cetinje obavijestilo je građani Prijestonice da će od ponoći do pet sati ujutro biti privremeno obustavljena isporuka vode gradu.

Ovakvu odluku, kako su objasnili, donijeli su zbog dopune nivoa vode u gradskim distribucionim rezervoarima.

"Prateći stanje na terenu, a shodno potrebi dopune nivoa vode u gradskim distribucionim rezervoarima izazvanog drastično uvećanom potrošnjom vode, usljed ekstremno visokih dnevnih temperatura vazduha posljednjih dana, da bi na taj način obezbijediti uredno vodosnabdijevanje grada", saopšteno je iz cetinjskog Vodovoda.

Apeluju na građane da racionalno troše vodu.

"Apelujemo na građane da racionalno troše vodu, bez prekomjernog zalivanja zelenih površina, basti, pranja trotoara i punjenja bazena, kako bi se obezbijedilo uredno vodosnabdijevanje svih potrošača", zaključuje se u saopštenju gradskog Vodovoda, prenosi Cetinjski list.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.