Messijev zglob nakon povrede izgleda potpuno nevjerovatno, šokirao je sve kada je skinuo štucne
Messijeva noga nakon povrede (Foto: Screenshot)

Messijev zglob nakon povrede izgleda potpuno nevjerovatno, šokirao je sve kada je skinuo štucne

Fudbaleri Argentine su pobjedom nad Kolumbijom rezultatom 1:0 osvojili Copa Americu, a finalni susret u Miamiju obilježila je i povreda Lionela Messija kojem je teško stradao zglob.

Najznačajniji trenutak u regularnom toku utakmice desio se u 66. minuti kada se Lionel Messi u jednom sprnitu sam povrijedio i morao je napustiti susret, a njegove suze kada je sjeo na klupu su veoma brzo obišle čitav svijet.

Koliko je povreda bila ozbiljna najbolje je pokazao trenutak kada je skinuo štucne u pokazao otečeni zglob.

Lautaro Martinez je u 112. minutu postigao pogodak odluke, a ovo je za Argentinu bila rekordna 16. titula na Copa Americi i sada ima jednu više od Urugvaja.

Gaučosi su nastavili trofejni niz i nakon Copa Americe 2021. i Svjetskog prvenstva 2022. stigli do trećeg uzastopnog naslova prvaka na velikim takmičenjima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.