Lamine Yamal s djevojkom uživa u Grčkoj, uzeo je zasluženi odmor nakon titule na Euru
INSTAGRAM

Lamine Yamal s djevojkom uživa u Grčkoj, uzeo je zasluženi odmor nakon titule na Euru

Najveća fudbalska senzacija današnjice, mladi Španac Lamine Yamal, nakon osvojenog Evropskog prvenstva uživa u zasluženom odmoru, a za odmor je odabrao uvijek poželjnu atrakciju među fudbalerima, Grčku.

Yamal (17) je bio jedan od ključnih faktora reprezentacije Španije u fantastičnom pohodu na titulu evropskog prvaka u kojem je njegova selekcija osvojila trofej s maksimalnim brojem pobjeda. Yamal je odigrao sjajno prvenstvo i proglašen je za najboljeg mladog igrača turnira.

Nakon Eura, uslijedit će kraći odmor, a onda i povratak u Barcelonu, njegov klub koji je već počeo s pripremama za narednu sezonu. Kako ne bi puno kasnio za saigračima, Yamal će kratko biti na odmoru, ali je odlučio da ga provede na najbolji mogući način i napuni "baterije" u Grčkoj.

Yamal se neće pridružiti saigračima u Barceloni tokom odmora na američkoj turneji, već će zajedno s Ferranom Torresom i Pedrijem raditi odvojeno nakon povratka na teren.

Ovaj mladi fudbaler je u Grčku otputovao zajedno s djevojkom Alex Padilla. Mladi par je objavio nekoliko fotografija s odmora. Inače, Alexandra se Yamalu pridružila i na proslavi titule evropskog prvaka, pa je tako pozirala s Yamalovim trofejem.

Prema fotografijama, Yamal je za odmor odabrao treće najveće ostrvo u Grčkoj, ostrvo Kos u jugoistočnom dijelu Egejskog mora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lamineyamal

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.