Ronaldu preminuo sin: Najveća bol koju svaki roditelj može da osjeti
Kristijano Ronaldo

Ronaldu preminuo sin: Najveća bol koju svaki roditelj može da osjeti

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriges zamolili su za privatnost nakon što su objavili vijest o smrti novorođenog sina.

Ronaldo i njegova supruga Georgina Rodriges su u oktobru saopštili da čekaju blizance, a portugalski fudbaler je danas putem Instagrama objavio da je dječak preminuo.

"S najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dječak umro. To je najveća bol koju svaki roditelj može da osjeti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da preživimo ovaj trenutak uz malo nade i sreće. Zahvalni smo doktorima i medicinskim sestrama na stručnoj brizi i podršci", navedeno je u saopštenju koje su potpisala oba roditelja.

Oni su zamolili da se poštuje njihova privatnost, prenosi Beta.

"Naš dječače, ti si naš anđeo. Uvijek ćemo te voljeti", stoji u objavi.

Ronaldo ima četvoro starije djece, Kristijana mlađeg, blizance Evu Mariju i Matea, i Alanu Martinu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.