Budućnost Bemaks treći put šampion WABA lige
Foto: Budućnost Bemaks

Budućnost Bemaks treći put šampion WABA lige

Košarkašice Budućnost Bemaksa treći put šampionke su WABA lige, saopšteno je iz tog regionalnog takmičenja.

Navodi se da je Bord regionalne lige na vanrednoj sjednici povodom nastale situacije sa koronavirusom u regionu jednoglasno odlučio da se prekinu takmičenja u svim uzrasnim kategorijama i proglašen je kraj sezone 2019/2020.

“S obzirom da je otkazan fajnal-for, koji je trebao da bude odigran 21. i 22. marta u Staroj Zagori, Bord lige donio je odluku da se konačan plasman ekipa određuje plasmanom poslije završenog regularnog – ligaškog dijela takmičenja. Na osnovu toga prvak WABA lige je Ženski košarkaški klub Budućnost Bemaks”, piše u saopštenju nakon sjednice Borda lige.

Podgoričanke su sezonu završile sa učinkom od 15 pobjeda i tri poraza.

Budućnost je u prva dva kola poražena od Celja i bugarske ekipe Beroe, nakon čega je napravila seriju od 13 uzastopnih pobjeda.

Uslijedio je poraz od Crvene zvezde u Beogradu i pobjeda u posljednjem kolu protiv Montane, kao i poraz Celja u Staroj Zagori, koja je podgoričkom timu doniio prvo mjesto na kraju ligaškog dijela.

U konkurenciji do 17 godina prvak je Celje, koji je bio najbolji i do 15 godina.

Podgorički tim sezonu u konkurenciji djevojčica do 15 godina završio je kao četvrtoplasirani.

MINA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.