Četvorica „naslijedila“ Mesijevu kapitensku traku
foto: Twitter

Četvorica „naslijedila“ Mesijevu kapitensku traku

Promjene koje je u Barseloni izazvao definitivni odlazak Lionela Mesija dovele su i do potrebe za traženjem novog kapitena.

Lionel Mesi definitivno više neće nositi dres i kapitensku traku Barselone. Umjesto Argentinca sada će četvorica igrača obavljati ulogu kapitena.

Serhio Buskets biće, da to tako kažemo, prvi među jednakima i kada bude na terenu kapitenska traka biće na njegovoj ruci.

Dalje su redom ulogu vođe tima dobili Đerar Pike, Serđi Roberto i Đordi Alba, prenosi Sport Klub.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.