Naser: UEFA nam nije progledala kroz prste, poštujemo FFP
Mesi

„Park prinčeva“ prima tek 45000 gledalaca

Naser: UEFA nam nije progledala kroz prste, poštujemo FFP

Vlasnik Pari sen Žermena Naser Al-Kelaifi je prilikom predstavljanja Lionela Mesija pričao između ostalog i o finansijskom fer-pleju. Tvrdi da PSŽ nije prekršio niti jedno pravilo koje je UEFA propisala.

„Istorijski trenutak za klupski i svjetski fudbal. Da li shvatate da smo doveli Lea Mesija u PSŽ?“, na taj način je presrećni i preponosni Naser Al-Kelaifi počeo konferenciju za medije na kojoj je predstavljen Leo Mesi.

Ipak Nasera su pitali malo i o pravilima koje UEFA propisuje kada se radi o dovođenju igrača. Novinari su povezali borbu PSŽ protiv Superlige sa time da je UEFA popustila ovom klubu kada se radi o pravilima finansijskog fer-pleja.

„Nije tačno da nam je UEFA progledala kroz prste. Poštujemo finansijski fer-plej. Ako dobro pogeldate, najbolje igrače smo doveli za džabe. Imali smo sjajan prelazni rok i uvijek smo poštovali pravila. Nema to nikakve veze sa Superligom. Ima ljubomornih ljudi. Imam odlične razgovore sa UEFA i uvijek smo bili iskreni sa njima. Samo se fokusiramo na naš projekat koji je legalan„, rekao je Al-Kelaifi, prenosi Sport Klub.

On je takođe rekao da PSŽ ima dobar odnos sa Asocijacijom evropskih klubova. Bilo je riječi i o proširenju stadiona. „Park prinčeva“ sada djeluje mali da smjesti sve navijače koji bi da gledaju Nejmaa, Mbapea, Mesija…

„Moramo da ga proširimo. Moramo da pričamo sa gradonačelnicom Pariza, gospođom Idalgo, uvijek je bila uz nas. Volim ovaj stadion i treba da bude veći. Svaki veliki klub ima stadion sa 80000 mjesta„, kazao je vlasnik PSŽ.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.